Munke VVS & Blik A/S

Århus VVS og Tranbjerg VVS - Kontakt os på tlf. 86 29 05 58

Er et nyt badeværelse dine drømme? Så ring til Munke og sig at vi skal komme!

vvs1

Århus VVS - vi er altid klar til udrykning

Hos Munke VVS & Blik A/S som ligger i Tranbjerg, udfører vi alle former for VVS arbejde, store som små opgaver. Vi dækker hele Århus med VVS. Med mere end 40 års erfaringer i rygsækken og med et professionelt hold bag os, er vi klar til at udføre alle VVS opgaver i Århus, Højbjerg, Tranbjerg og omegn.


VVS i Århus – Bestil en VVS montør

Bestil en af vores montør her på siden og vi kommer og hjælper dig med de montering eller udskiftningsopgaver du end måtte have. Munke VVS & Blik har med deres 40 år erfaring et stort kendskab til det vi laver og sætter en ære i at arbejdet udføres korrekt.
Bestil tid online her eller ring på 8629 0558

Varmepumper – Vi er godkendt til at montere varmepumper i Århus

Munkevvs har KMO certifikat, der gør at vi er godkendt til at levere og monter varmepumper. Vi fører mærkerne Bosch, Samsung, Thermex og Panasonic varmepumper. Munke VVS har en speciel aftale, der gør, at vi kan tilbyde prisgaranti, når du bestiller en af nævnte varmepumper ovenfor.
Bestil tid online her eller ring på 8629 0558

Et stærkt hold med stor kompetence

- og mere end 40 års erfaring!

Munke VVS billede

Vort speciale inden for VVS er total-renovering af badeværelser, hvor vi står for alt, fra start til slut, men skal du blot have pakket din vandhane eller have ny varmtvandsbeholder, ja så er det også os.

Kort og godt. Vi laver alt VVS - stort som småt.

Munke VVS og Blik A/S startede i år 1974, som et enkeltmandsfirma, der udelukkende lavede oliefyr.

Siden hen har vi taget navneforandring 3 gange, dog i det små.

Det startede med Munke VVS og Oliefyr ApS, derefter Munke VVS, Blik og Oliefyr ApS og i 2004 blev virksomheden et A/S ved navn Munke VVS og Blik A/S.


Torben Munkholt
Torben Munkholt
Aut. VVS-installatør
Stifter af Munks VVS og Blik A/s i 1974.
Munke VVS & Blik Aps   |   Tranbjerg Hovedgade 48   |   8310 Tranbjerg   |   Tlf.: 86 29 05 58   |   e-mail: munkevvs@munkevvs.dk